Stokpaardje

Filters

Showing all 2 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

2 products

Op een stokpaardje kan je rijden naar verre oorden. Een paard is je aangewezen compagnon maar ook een ander dier behoord tot de mogelijkheden. Met wie rijdt jij de dageraad tegemoet? Het stokpaardje is makkelijk mee te nemen omdat het gemaakt is van gerecycled karton. Dit maakt het snel monteer en demonteerbaar zodat je ook bij opa en oma kunt galopperen!

 • 19,25

  Stokpaardje – Brulhoofd

  , ,

  Monteer het hoofd en versier hem voor een nog stoerdere uitstraling. Je kind kan opstappen en in galop wegrijden naar een wereld vol met moerassen met gevaarlijke dinosaurussen en krokodillen met dit paard op stok. Elk kind beleeft gave avonturen met dit stokpaardje brul hoofd. Eenmaal uit het avontuur en klaar met het spelen kan dit hoofd opgehangen worden aan de muur. Dit ziet er ook geweldig uit.

  19,25
  19,25
 • 19,25

  Stokpaardje – Eenhoorn

  , ,

  Laat uw kleine weg galopperen naar fantastische nieuwe werelden met dit eenhoorn hoofd. Monteer het hoofd, versier hem, stap op en het spel kan beginnen. Verwijder de hoorn van het hoofd om over te gaan naar een normaal paard. Naast dat het geweldig spelen is met dit eenhoorn hoofd staat hij ook geweldig mooi aan de muur.

  19,25
  19,25

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.