Speelpoppen

Filters

Showing all 4 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

4 products

Speelgoed poppen: houten poppen, duurzaam kartonnen poppen en nog meer. Zolang de speelpop maar ecologisch vriendelijk is gemaakt. Wij bieden het zodat je kind er mee kan spelen. Poppen zijn uitermate geschikt om de belevenissen van alledag na te spelen, dit kan alleen, met vriendjes of met ouders. We verkopen onder andere speelpoppen van het sociaal ecologisch verantwoorde merk Wee Gallery.

 • 20,00

  Modern Pebbles

  ,

  Pebbles zijn kleine moderne poppen gemaakt uit hout met hun eigen kledingkast. In deze kledingkast zitten genoeg kleren om de pebbles elke dag een andere outfit te geven. Pebbles geven kinderen eindeloos aankleed plezier. De kleding van de Pebbles is afneembaar en gemaakt van herbruikbaar papier. Elke set bevat vijf poppen en 36 verschillende ontwerpen. Zo wordt het wel erg moeilijk om te kiezen wat de Pebbles elke dag moeten dragen.

  20,00
  20,00
 • 35,00

  Matroesjka Poppen

  ,

  De Wee Gallery poppen zijn geïnspireerd door de echte Russische Matryoshka poppen. Het is een set van houten poppen met verschillende hoogte. De ene pop past precies in de andere, waardoor het gemakkelijk op te bergen is. Deze poppen zijn speciaal voor Wee Gallery met de hand geschilderd in een Russisch dorpje.

  35,00
  35,00
 • 14,40

  Stapelpoppen

  , ,

  De opstapel poppen zijn twee blije poppen die in elkaar gezet dienen te worden voordat er mee gespeeld kan worden. Deze poppen kunnen tevens worden versierd door tekeningen. Deze poppen zijn zo ontworpen dat onderdelen verwisseld kunnen worden met andere poppen. Zodat er steeds weer nieuwe poppen ontstaan. Gebruik de achtergrond templates om steeds weer nieuwe outfits te maken. Zo kunnen uw kinderen knippen, plakken, personaliseren en aan kleden. Net op tijd voor de thee!

  14,40
  14,40
 • 14,40

  Stapelpiraten

  , ,

  Bouw zelf twee stoere piraten om het zeeschuim mee onveilig te maken. Roof en plunder erop los. Deze twee piraten zijn zelf in elkaar te zetten en te versieren. Ze bestaan uit verschillende onderdelen die met elkaar verwisseld kunnen worden. Hierdoor kan je zelf bepalen wat voor piraat jij maakt. Gebruik de achtergrond templates om steeds weer nieuwe outfits te maken. Zo kunnen uw kinderen knippen, plakken, personaliseren en aan kleden. Yo Ho a pirates life for me!

  14,40
  14,40

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.