Speeldoosje

Filters

Showing all 2 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

2 products

Een speeldoosje waar je speeltjes in kunt doen of waar je verhalen mee kan vertellen. De speeldoos maakt dat jij en je kind even de tijd nemen voor wat leuks. We hebben onder andere speeldozen van het GOTS gecertificeerde merk Qukel.

 • Speeldoosje

  ,

  De ontwerpers van deze multidoos zijn geïnspireerd qua design door de van vroeger bekende houten kinderblokken. Deze super sterke en bovendien vrolijke kartonnen boxen zijn multifunctioneel en echte eyecatchers in de kinderkamer. Kinderen kunnen er eindeloos mee spelen en ontdekken. Doordat deze 3 in 1 doos gemaakt is van volledig karton is het een echt lichtgewicht. Stapelen en verplaatsen is dus letterlijk kinderspel geworden. Zijn de kinderen klaar met spelen? Dan kan deze doos gemakkelijk opgeborgen worden en al het rondslingerende speelgoed kan verzameld worden in de opbergdoos. Het maakt kinderen eveneens vertrouwd met cijfers, letters en vormen op een speelse manier.

  49,95
 • Speelkoffer – Emotiekoffer, 26-31 maand

  ,

  De emotiekoffer is één van de verschillende producten van Qukel. Voor elke fase van uw kind heeft Qukel een bijpassend speeltje. Er zitten verschillende interessante pagina’s in met spiegeltjes en flapjes. Op deze flapjes staan allemaal leuke geborduurde gezichtjes met verschillende gezichtsuitdrukkingen. In het boekje staan veel verhaaltjes die het dagelijkse leven van je kindje omschrijven. Een leuke manier om samen met je kindje de dag door te nemen.

  27,00

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.