Poppenhuis

Filters

Showing all 4 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

4 products

Een leuk poppenhuis dat ook nog gemaakt is van duurzaam materiaal

Een poppenhuis is een must have in elke kinderkamer maar dit moet natuurlijk wel ecologisch verantwoordelijk gemaakt zijn. Wij verkopen poppenhuizen die dit zijn! Een houten poppenhuis of een duurzaam kartonnen poppenhuis, we hebben het allebei.

 • 20,90

  Prinsessenkasteel

  , ,

  Het prinsessen kasteel is een flexibele vierkamers kasteel voor echte ridders en prinsessen. Bouw en versier hem samen om er vervolgens mystieke avonturen mee te beleven. Het kasteel is ongemonteerd gemakkelijk op te bergen en mee te nemen op reis.

  20,90
  20,90
 • 25,00

  Kinder Kleurboek en Poppenhuis

  , ,

  Het poppenhuis boek is een tekenboek dat na het kleuren op een magische manier veranderd in een levensecht poppenhuis. Hij bestaat uit 30 blanco pagina’s die aan het wachten zijn om ingekleurd te worden. Nadat het boek is veranderd in een poppenhuis bezit het poppenhuis welgeteld vijftien multifunctionele kamers. Teken, schilder en versier elke pagina in het boek en zet het boek op als een poppenhuis. Het avontuur kan beginnen! Wat is jouw favoriete kamer? Een poppenhuis en kleurboek in 1!

  25,00
  25,00
 • 150,00

  Houten Poppenhuis – Olifant

  ,

  Ele Villa is een wild ongebruikelijk huis voor alle fantasierijke verhalen van uw kinderen. Het is een echte eyecatcher in de speelkamer van uw kinderen. Dit poppenhuis heeft twee verdiepingen en acht kamers. Onder de kamers is het mogelijk om de speelgoed auto te parkeren. Geef het poppenhuis wat decoratie en speel verstoppertje onder de voeten van een olifant! De Ele Villa is een poppenhuis geschikt voor de meest avontuurlijke kleine geesten.

  150,00
  150,00
 • 100,00

  Houten Poppenhuis – Appel

  ,

  Dit is een prachtige en speelse poppenhuis gemaakt in de vorm van een appel. Het poppenhuis is gemaakt uit onbehandelde berkenhout. Het appelhuis is zelfs te versieren met wasbare pennen en potloden, zodat een kind het helemaal naar zijn eigen smaak en fantasie in kan richten. Het heeft de perfecte maat om mee te spelen op een tafel met kleine pin poppen. Het kan tevens geplaatst worden in huis ter decoratie. Het poppenhuis heeft twee verdiepingen en drie open zijden.

  100,00
  100,00

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.