Kleurboek

Filters

Showing all 2 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

2 products

Kleurboeken zijn ideaal om de creativiteit van je kind te bevorderen door de kleurplaten in te kleuren. Dit kan thuis, onderweg, in een restaurant of waar je maar wilt. We hebben verschillende tekenboeken van onder andere het ecologisch verantwoorde merk Wee Gallery.

 • Kleurboek – Dress up Hond

  ,

  Met dit creatieve kleurboek boek van het GOTS gecertificeerde merk Wee Gallery kan elk kind zijn eigen hond aankleden. Hij wordt uitgedaagd zijn creativiteit te gebruiken omdat er alleen maar een hoofd, poten en een staart getekend zijn. Zo kan je kind met zijn fantasie en potloden, markers of verf op verschillende creatieve manieren de hond aankleden. Het boekje is voorzien van 32 pagina’s van dieren en is ideaal voor om thuis te doen maar natuurlijk ook om mee te nemen naar het restaurant of onderweg in te kleuren.

  5,00
 • Kinder Kleurboek en Poppenhuis

  , ,

  Het poppenhuis boek is een tekenboek dat na het kleuren op een magische manier veranderd in een levensecht poppenhuis. Hij bestaat uit 30 blanco pagina’s die aan het wachten zijn om ingekleurd te worden. Nadat het boek is veranderd in een poppenhuis bezit het poppenhuis welgeteld vijftien multifunctionele kamers. Teken, schilder en versier elke pagina in het boek en zet het boek op als een poppenhuis. Het avontuur kan beginnen! Wat is jouw favoriete kamer? Een poppenhuis en kleurboek in 1!

  25,00

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.