Kartonnen speelgoed

Filters

Showing all 11 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

11 products

gehard ecologisch vriendelijk kartonnen speelgoed

Wij verkopen veel kartonnen speelgoed en meubels voor in de kinderkamer. Dit speelgoed is allemaal gemaakt van gerecycled karton en op een ecologisch vriendelijke manier geproduceerd. Verder is het stevig en makkelijk te monteren en demonteren na het spelen. Zo kan je dit speelgoed en de meubelen makkelijk meenemen en heeft je kleintje zijn favoriete speeltje altijd bij zich.

 • 27,50

  Mini Kinderbankje – Ster

  , ,

  Het mini sterren kinderbankje is een enkele zit met een opberg vak onder de zitting. Hij is gemakkelijk te monteren en te demonteren gemaakt van 100 procent recyclebaar versterkt duurzaam karton.

  27,50
  27,50
 • 36,00

  Ma Cacabane – Rood

  , ,

  De Ma Cacabana maakt het oefenen om op een potje te plassen voor een kind een stuk eenvoudiger. De Ma Cacabana creëert een intieme en speelse ruimte rond het potje, waardoor het leuk wordt om op het potje te gaan. Door een gekleurde buitenkant en verschillende spelletjes en kleuren aan de binnenkant is de Ma Cacabana de ideale hut om te tekenen, spelen, verstoppen, te dromen en natuurlijk om te oefenen om op het potje te gaan!

  36,00
  36,00
 • 36,00

  Ma Cacabane – Roze

  , ,

  De Ma Cacabana maakt het oefenen om op een potje te plassen voor een kind een stuk eenvoudiger. De Ma Cacabana creëert een intieme en speelse ruimte rond het potje, waardoor het leuk wordt om op het potje te gaan. Door een gekleurde buitenkant, verschillende spelletjes en kleuren aan de binnenkant is de Ma Cacabana de ideale hut om te tekenen, spelen, verstoppen, te dromen en natuurlijk om te oefenen om op het potje te gaan!

  36,00
  36,00
 • 36,00

  Ma Cacabane – Blauw

  , ,

  De Ma Cacabana maakt het oefenen om op een potje te plassen voor een kind een stuk eenvoudig. De Ma Cacabana creëert een intieme en speelse ruimte rond het potje, waardoor het leuk wordt om op het potje te gaan. Door een gekleurde buitenkant en verschillende spelletjes en kleuren aan de binnenkant is de Ma Cacabana de ideale hut om te tekenen, spelen, verstoppen, te dromen en natuurlijk om te oefenen om op het potje te gaan! De Ma Cacabana is dus bijvoorbeeld te gebruiken als kindertoilet en als speelhut! 

  36,00
  36,00
 • 14,40

  Stapelpoppen

  , ,

  De opstapel poppen zijn twee blije poppen die in elkaar gezet dienen te worden voordat er mee gespeeld kan worden. Deze poppen kunnen tevens worden versierd door tekeningen. Deze poppen zijn zo ontworpen dat onderdelen verwisseld kunnen worden met andere poppen. Zodat er steeds weer nieuwe poppen ontstaan. Gebruik de achtergrond templates om steeds weer nieuwe outfits te maken. Zo kunnen uw kinderen knippen, plakken, personaliseren en aan kleden. Net op tijd voor de thee!

  14,40
  14,40
 • 14,40

  Stapelpiraten

  , ,

  Bouw zelf twee stoere piraten om het zeeschuim mee onveilig te maken. Roof en plunder erop los. Deze twee piraten zijn zelf in elkaar te zetten en te versieren. Ze bestaan uit verschillende onderdelen die met elkaar verwisseld kunnen worden. Hierdoor kan je zelf bepalen wat voor piraat jij maakt. Gebruik de achtergrond templates om steeds weer nieuwe outfits te maken. Zo kunnen uw kinderen knippen, plakken, personaliseren en aan kleden. Yo Ho a pirates life for me!

  14,40
  14,40
 • 20,90

  Prinsessenkasteel

  , ,

  Het prinsessen kasteel is een flexibele vierkamers kasteel voor echte ridders en prinsessen. Bouw en versier hem samen om er vervolgens mystieke avonturen mee te beleven. Het kasteel is ongemonteerd gemakkelijk op te bergen en mee te nemen op reis.

  20,90
  20,90
 • 26,95

  Speelkeukentje

  , ,

  Een speelkeukentje voor de kinderen om zelf te koken met fantasie en plezier in hun eigen keuken. Ze kunnen alles doen wat ze volwassen zien doen in de keuken zoals groenten snijden, koken, afwassen en koffie en thee zetten. De ideale plek om net als papa en mamma te werken zonder bang te zijn voor brand- of snij wonden. Deze kleine keuken heeft aan beide kanten nog een bijkomend voordeel, aan één kant heeft deze keuken een oven en andere kant heeft hij een vriezer. Daarnaast is hij gemakkelijk te monteren en demonteren, waardoor hij eenvoudig mee te nemen is op reis.

   

  26,95
  26,95
 • 32,35

  Kinderauto loopwagen

  , ,

  Dit is een supergave raceauto die gemaakt is van gerecycled karton die kinderen zelf in elkaar kunnen zetten! De auto kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en heeft een retro tintje. Wanneer hij in elkaar gezet is, ziet hij er al gaaf uit maar hij wordt nog leuker wanneer hij wordt ingekleurd met kleurpotloden, viltstiften, stickers en nog meer! De auto is makkelijk te bouwen en we te demonteren om mee te nemen naar bijvoorbeeld naar opa en oma. Hij kan echter ook in je slaapkamer staan der decoratie en klaar voor gebruik voor de volgende dag. Dan kan je nog heerlijk na dromen over de vele reizen die je gaat beleven met deze sportauto.

  Ben je er klaar voor? Stap in en kaar voor de start….? Af!

  32,35
  32,35
 • 19,25

  Stokpaardje – Brulhoofd

  , ,

  Monteer het hoofd en versier hem voor een nog stoerdere uitstraling. Je kind kan opstappen en in galop wegrijden naar een wereld vol met moerassen met gevaarlijke dinosaurussen en krokodillen met dit paard op stok. Elk kind beleeft gave avonturen met dit stokpaardje brul hoofd. Eenmaal uit het avontuur en klaar met het spelen kan dit hoofd opgehangen worden aan de muur. Dit ziet er ook geweldig uit.

  19,25
  19,25
 • 19,25

  Stokpaardje – Eenhoorn

  , ,

  Laat uw kleine weg galopperen naar fantastische nieuwe werelden met dit eenhoorn hoofd. Monteer het hoofd, versier hem, stap op en het spel kan beginnen. Verwijder de hoorn van het hoofd om over te gaan naar een normaal paard. Naast dat het geweldig spelen is met dit eenhoorn hoofd staat hij ook geweldig mooi aan de muur.

  19,25
  19,25

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.