Baby Mobiel

Filters

Showing all 2 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

2 products

uitdagende babymobiel

Een leuke babymobiel is gemaakt met figuurtjes die je kind uitdagen hiermee te spelen en niet om de ouder te vermaken. Je kunt de mobiel aan de kinderwagen hangen maar natuurlijk ook aan de box of maxi cosi. We verkopen onder andere het GOTS gecertificeerde merk Qukel.

 • 24,00

  Baby Mobiel – Vis, 1-4 maand

  , , ,

  De vismobiel is één van de verschillende producten van Qukel. Voor elke fase van je kind heeft Qukel een bijpassend speeltje. Deze baby mobiel is speciaal ontworpen voor je ontwikkeling van je baby. Wanneer je baby er onder ligt of zit heeft het een mooi en interessant aanzicht van onderaf en je kleintje zal de figuurtjes aan deze mobiel herkennen en de visjes volgen als deze bewegen. Jij als ouder kan deze voor hem bewegen, nog mooier is het als je baby of dreumes deze visjes zelf laat bewegen! De VisMobiel bevat twee ringen waaraan de figuurtjes van visjes en schoenen hangen. De babymobiel is erg leuk om in de babykamer op te hangen boven het bedje of boven een box van je kindje. Daarnaast is het een leuk en origineel kraamcadeau.

  24,00
  24,00
 • 33,50

  Kleine Baby Mobiel – Vogel

  , , ,

  Deze babymobiel van Fabelab is gemaakt van 100% natuurlijk katoen en een must have voor elke baby- en kinderkamer. De kleine vogel mobiel is niet alleen mooi boven het babybedje maar moedigt je kind ook aan tot onderzoek! De twee kleurrijke vogels kunnen van elkaar gescheiden worden op het snoer en zo kan je baby er heerlijk mee spelen door de vogels aan te raken en te onderzoeken hoe ze heen en weer kunnen geschoven worden. Je kan de mobiel natuurlijk ook boven de wandelwagen hangen voor veel plezier tijdens de wandeling.

  33,50
  33,50

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.