Speelgoed

Filters

Showing all 35 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

35 products

We hebben speelgoed in allerlei verschillende soorten en maten en voor verschillende fasen van ontwikkeling van je kleintje. Babyspeelgoed en kinderspeelgoed, allemaal is het ecologisch verantwoordelijk gemaakt zoals van het GOTS gecertificeerde merk Qukel. Het speelgoed dat we bieden, helpt mee om de band met je kleintje te versterken en is goed voor hun ontwikkeling.

 • Junior Kaarten

  , , , ,

  De set Junior Cards bevat 30 kaarten met leuke gebeurtenissen, die kinderen tussen de één en vier jaar meemaken. Enkele gebeurtenissen zijn bijvoorbeeld de eerste keer springen, dansen, tot 10 tellen en ga zo maar door. Deze belangrijke gebeurtenissen leg je nu vast met de Junior kaarten. Je kan de datum van de gebeurtenis toevoegen en je maakt een mooie foto van je kindje met de bijpassende kaart.
  Zo zal je nooit meer de belangrijkste gebeurtenissen van je kindje vergeten!

  16,95
 • Modern Pebbles

  ,

  Pebbles zijn kleine moderne poppen gemaakt uit hout met hun eigen kledingkast. In deze kledingkast zitten genoeg kleren om de pebbles elke dag een andere outfit te geven. Pebbles geven kinderen eindeloos aankleed plezier. De kleding van de Pebbles is afneembaar en gemaakt van herbruikbaar papier. Elke set bevat vijf poppen en 36 verschillende ontwerpen. Zo wordt het wel erg moeilijk om te kiezen wat de Pebbles elke dag moeten dragen.

  20,00
 • Speeldoosje

  ,

  De ontwerpers van deze multidoos zijn geïnspireerd qua design door de van vroeger bekende houten kinderblokken. Deze super sterke en bovendien vrolijke kartonnen boxen zijn multifunctioneel en echte eyecatchers in de kinderkamer. Kinderen kunnen er eindeloos mee spelen en ontdekken. Doordat deze 3 in 1 doos gemaakt is van volledig karton is het een echt lichtgewicht. Stapelen en verplaatsen is dus letterlijk kinderspel geworden. Zijn de kinderen klaar met spelen? Dan kan deze doos gemakkelijk opgeborgen worden en al het rondslingerende speelgoed kan verzameld worden in de opbergdoos. Het maakt kinderen eveneens vertrouwd met cijfers, letters en vormen op een speelse manier.

  49,95
 • Mini Kinderbankje – Ster

  , ,

  Het mini sterren kinderbankje is een enkele zit met een opberg vak onder de zitting. Hij is gemakkelijk te monteren en te demonteren gemaakt van 100 procent recyclebaar versterkt duurzaam karton.

  27,50
 • Speelkoffer – Emotiekoffer, 26-31 maand

  ,

  De emotiekoffer is één van de verschillende producten van Qukel. Voor elke fase van uw kind heeft Qukel een bijpassend speeltje. Er zitten verschillende interessante pagina’s in met spiegeltjes en flapjes. Op deze flapjes staan allemaal leuke geborduurde gezichtjes met verschillende gezichtsuitdrukkingen. In het boekje staan veel verhaaltjes die het dagelijkse leven van je kindje omschrijven. Een leuke manier om samen met je kindje de dag door te nemen.

  27,00
 • Verzamelkleed, 22-26 maand

  , ,

  Het verzamelkleed is één van de verschillende producten van GOTS gecertificeerde merk Qukel. Dit vrolijke Verzamelkleed zal je kindje goed vermaken. Er horen 18 figuurtjes bij en jouw dreumes zal beslissen op welke plek welk figuurtje terecht komt. Hoort de stoel binnen of buiten het huis? En waar hoort het poppetje, in de lucht of toch op de grond? Het Verzamelkleed heeft de breedte van 85 cm en de lengte van 50 cm. Je kunt de figuren bevestigen doordat er kleine rondjes van klittenband op gestikt zijn. Je kunt het kleed overal waar je wilt ophangen omdat er handige ringen aan het kleed.

  54,00
 • Koppeltruck, 18-22 maand

  ,

  De koppeltruck is één van de verschillende producten van Qukel. Voor elke fase van uw kind heeft Qukel een bijpassend speeltje. Heerlijk samen met je kleuter met de Koppeltruck spelen. Het is de bedoeling dat jullie samen een grote of kleine truck maken door te ritsen, drukken en stikken met de verschillende onderdelen. Het pakket bevat 5 delen van 15 bij 15 cm. Tussen elk deel zit weer een andere sluiting die je aan elkaar moet bevestigen. De wielen van de KoppelTruck zijn gemaakt van denim.

  21,00
 • Grote Dobbelsteen – Doedobbel, 15-18 maand

  ,

  De Doedobbel is één van de verschillende producten van Qukel. Voor elke fase van uw kind heeft Qukel een bijpassend speeltje. Gooi met de dobbel en wat komt er tevoorschijn? Het blijft spannend. Moet je waggelen als een pinguïn, of springen en rondhuppen als een kangoeroe? Laat het de dobbelsteen bepalen. Door de ronde hoeken die aan de dobbel zitten, zal het extra makkelijk voor je kindje zijn om ermee te rollen. Elk vlak heeft zijn eigen dier met een werkwoord dat je samen kunt uitbeelden of nadoen.

  17,00
 • Lawaaimakers, 12-15 maand

  , ,

  De lawaaimaker is één van de verschillende producten van Qukel. Voor elke fase van uw kind heeft Qukel een bijpassend speeltje. Peuters kunnen nog niet praten, maar wel veel geluidjes na Lawaai maken kunnen ze zeker ook. Ga samen met uw baby zo hard mogelijk knorren of brommen, net als de beestjes uit de opbergzak. Er zitten 3 voertuig figuurtjes en 2 dieren figuurtjes in een zak van gevoerd denim. De afmetingen van de figuurtjes van ongeveer 6 cm breed en 4 cm hoog. Je kan ze goed vastpakken doordat alle figuurtjes zijn gevuld. (let wel, je maakt de geluidjes van een Lawaaimaker zelf. Er zit geen geluid in de figuurtjes)

  27,00
 • Baby Mobiel – Vis, 1-4 maand

  , , ,

  De vismobiel is één van de verschillende producten van Qukel. Voor elke fase van je kind heeft Qukel een bijpassend speeltje. Deze baby mobiel is speciaal ontworpen voor je ontwikkeling van je baby. Wanneer je baby er onder ligt of zit heeft het een mooi en interessant aanzicht van onderaf en je kleintje zal de figuurtjes aan deze mobiel herkennen en de visjes volgen als deze bewegen. Jij als ouder kan deze voor hem bewegen, nog mooier is het als je baby of dreumes deze visjes zelf laat bewegen! De VisMobiel bevat twee ringen waaraan de figuurtjes van visjes en schoenen hangen. De babymobiel is erg leuk om in de babykamer op te hangen boven het bedje of boven een box van je kindje. Daarnaast is het een leuk en origineel kraamcadeau.

  24,00
 • Kinderpuzzels – Dinosaurus

  ,

  Mijn dinosauriërs puzzel is een geheugenspel als geen ander. Zoek als een echte archeoloog naar de puzzelstukjes om de dino's en de puzzel compleet te maken. Maak de kinderpuzzel compleet en ontdek welke dino's de oertijd te verbergen heeft.

  24,00
 • Kinder Speelstad – Mr P Papercity

  ,

  Mr P Paper City is een stad gemaakt van papier. Het is een kant en klare zelfbouw set verpakt met 24 handige kaarten. Deze zijn voorgesneden en ontworpen op zwaargewicht papier in levendige kleuren. Klik de stukken uit het papier en vouw het dorp. Het dak van de huizen is een deksel die geopend en gesloten kan worden, zodat elk huis een kleine box wordt. Dit is perfect voor het verbergen van kleine traktaties en cadeautjes.

  17,00
 • Matroesjka Poppen

  ,

  De Wee Gallery poppen zijn geïnspireerd door de echte Russische Matryoshka poppen. Het is een set van houten poppen met verschillende hoogte. De ene pop past precies in de andere, waardoor het gemakkelijk op te bergen is. Deze poppen zijn speciaal voor Wee Gallery met de hand geschilderd in een Russisch dorpje.

  35,00
 • Kleurboek – Dress up Hond

  ,

  Met dit creatieve kleurboek boek van het GOTS gecertificeerde merk Wee Gallery kan elk kind zijn eigen hond aankleden. Hij wordt uitgedaagd zijn creativiteit te gebruiken omdat er alleen maar een hoofd, poten en een staart getekend zijn. Zo kan je kind met zijn fantasie en potloden, markers of verf op verschillende creatieve manieren de hond aankleden. Het boekje is voorzien van 32 pagina’s van dieren en is ideaal voor om thuis te doen maar natuurlijk ook om mee te nemen naar het restaurant of onderweg in te kleuren.

  5,00
 • Dominostenen Sterren – Tanabata

  ,

  Het staat geschreven in de sterren. Maar maak nu uw eigen lot met deze schitterende houten sterren. Lijn ze allemaal op en zorg ervoor dat je een wens doet voordat ze langs je schieten als een vallende ster. Met deze 100 sterren kan je ook werkelijk waar een impact hebben op je eigen lot door je kamer om te toveren tot een sterrenhemel. Inclusief een gouden Spandex zak.

  43,00
 • Kinder Speelstad – Londen

  ,

  Machi is een kleine mini stad. Dit maakt het mogelijk voor uw kind om burgemeester te zijn over zijn eigen stad. Laat uw kind de gehele stad besturen en samenstellen. Dit kan door middel van twee magnetische eco-krijtborden. In één set zit vijftien houten speeltoestellen. Inclusief Mt. Fuji met een eigenzinnige en verwijderbare sneeuwverbinding.

  31,00
 • Kinder Speelstad – Parijs

  ,

  Machi is een kleine mini stad. Dit maakt het mogelijk voor uw kind om burgemeester te zijn over zijn eigen stad. Laat uw kind de gehele stad besturen en samenstellen. Dit kan door middel van twee magnetische eco-krijtborden. In één set zit vijftien houten speeltoestellen. Inclusief Mt. Fuji met een eigenzinnige en verwijderbare sneeuwverbinding.

  32,00
 • Kiko Machi Stad

  Kinder Speelstad – Machi

  ,

  Machi is een kleine mini stad. Dit maakt het mogelijk voor uw kind om burgemeester te zijn over zijn eigen stad. Laat uw kind de gehele stad besturen en samenstellen. Dit kan door middel van twee magnetische eco-krijtborden. In één set zit vijftien houten speeltoestellen. Inclusief Mt. Fuji met een eigenzinnige en verwijderbare sneeuwverbinding.

  32,00
 • Kinderketting – Dongri

  ,

  Deze schattige Dongri ketting heeft drie eikels. Deze fungeert echter niet alleen als een ketting, maar de drie eikels kunnen worden gebruikt als super tollen. Door de zilveren koord kan dit hippe speelgoed ook gedragen worden als ketting. De set bestaat uit een grote eikel met de Kiko logo, een medium eikel met gestreepte details en een kleine eikel met een gestipte details.

  12,00
 • Mijn stamboom

  ,

  Dit is een speelgoed waarmee kinderen hun eigen stamboom in kaart kunnen brengen. Met de bijgeleverde gezichten kunnen de kinderen uitzoeken welke gezichten het meest lijken op familieleden om zo de stamboom in te vullen. Vervolgens kunnen deze gezichten tot leven worden gewekt door ze in te kleuren. Geef ze ogen, snorren, een mond en ga maar door. De boom is gemakkelijk te monteren. Aan uw kind de taak om de gezichten in de juiste tak te hangen…

  14,00
 • Ma Cacabane – Rood

  , ,

  De Ma Cacabana maakt het oefenen om op een potje te plassen voor een kind een stuk eenvoudiger. De Ma Cacabana creëert een intieme en speelse ruimte rond het potje, waardoor het leuk wordt om op het potje te gaan. Door een gekleurde buitenkant en verschillende spelletjes en kleuren aan de binnenkant is de Ma Cacabana de ideale hut om te tekenen, spelen, verstoppen, te dromen en natuurlijk om te oefenen om op het potje te gaan!

  36,00
 • Ma Cacabane – Roze

  , ,

  De Ma Cacabana maakt het oefenen om op een potje te plassen voor een kind een stuk eenvoudiger. De Ma Cacabana creëert een intieme en speelse ruimte rond het potje, waardoor het leuk wordt om op het potje te gaan. Door een gekleurde buitenkant, verschillende spelletjes en kleuren aan de binnenkant is de Ma Cacabana de ideale hut om te tekenen, spelen, verstoppen, te dromen en natuurlijk om te oefenen om op het potje te gaan!

  36,00
 • Ma Cacabane – Blauw

  , ,

  De Ma Cacabana maakt het oefenen om op een potje te plassen voor een kind een stuk eenvoudig. De Ma Cacabana creëert een intieme en speelse ruimte rond het potje, waardoor het leuk wordt om op het potje te gaan. Door een gekleurde buitenkant en verschillende spelletjes en kleuren aan de binnenkant is de Ma Cacabana de ideale hut om te tekenen, spelen, verstoppen, te dromen en natuurlijk om te oefenen om op het potje te gaan! De Ma Cacabana is dus bijvoorbeeld te gebruiken als kindertoilet en als speelhut! 

  36,00
 • Stapelpoppen

  , ,

  De opstapel poppen zijn twee blije poppen die in elkaar gezet dienen te worden voordat er mee gespeeld kan worden. Deze poppen kunnen tevens worden versierd door tekeningen. Deze poppen zijn zo ontworpen dat onderdelen verwisseld kunnen worden met andere poppen. Zodat er steeds weer nieuwe poppen ontstaan. Gebruik de achtergrond templates om steeds weer nieuwe outfits te maken. Zo kunnen uw kinderen knippen, plakken, personaliseren en aan kleden. Net op tijd voor de thee!

  14,40
 • Stapelpiraten

  , ,

  Bouw zelf twee stoere piraten om het zeeschuim mee onveilig te maken. Roof en plunder erop los. Deze twee piraten zijn zelf in elkaar te zetten en te versieren. Ze bestaan uit verschillende onderdelen die met elkaar verwisseld kunnen worden. Hierdoor kan je zelf bepalen wat voor piraat jij maakt. Gebruik de achtergrond templates om steeds weer nieuwe outfits te maken. Zo kunnen uw kinderen knippen, plakken, personaliseren en aan kleden. Yo Ho a pirates life for me!

  14,40
 • Prinsessenkasteel

  , ,

  Het prinsessen kasteel is een flexibele vierkamers kasteel voor echte ridders en prinsessen. Bouw en versier hem samen om er vervolgens mystieke avonturen mee te beleven. Het kasteel is ongemonteerd gemakkelijk op te bergen en mee te nemen op reis.

  20,90
 • Speelkeukentje

  , ,

  Een speelkeukentje voor de kinderen om zelf te koken met fantasie en plezier in hun eigen keuken. Ze kunnen alles doen wat ze volwassen zien doen in de keuken zoals groenten snijden, koken, afwassen en koffie en thee zetten. De ideale plek om net als papa en mamma te werken zonder bang te zijn voor brand- of snij wonden. Deze kleine keuken heeft aan beide kanten nog een bijkomend voordeel, aan één kant heeft deze keuken een oven en andere kant heeft hij een vriezer. Daarnaast is hij gemakkelijk te monteren en demonteren, waardoor hij eenvoudig mee te nemen is op reis.

   

  26,95
 • Kinderauto loopwagen

  , ,

  Dit is een supergave raceauto die gemaakt is van gerecycled karton die kinderen zelf in elkaar kunnen zetten! De auto kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en heeft een retro tintje. Wanneer hij in elkaar gezet is, ziet hij er al gaaf uit maar hij wordt nog leuker wanneer hij wordt ingekleurd met kleurpotloden, viltstiften, stickers en nog meer! De auto is makkelijk te bouwen en we te demonteren om mee te nemen naar bijvoorbeeld naar opa en oma. Hij kan echter ook in je slaapkamer staan der decoratie en klaar voor gebruik voor de volgende dag. Dan kan je nog heerlijk na dromen over de vele reizen die je gaat beleven met deze sportauto.

  Ben je er klaar voor? Stap in en kaar voor de start….? Af!

  32,35
 • Stokpaardje – Brulhoofd

  , ,

  Monteer het hoofd en versier hem voor een nog stoerdere uitstraling. Je kind kan opstappen en in galop wegrijden naar een wereld vol met moerassen met gevaarlijke dinosaurussen en krokodillen met dit paard op stok. Elk kind beleeft gave avonturen met dit stokpaardje brul hoofd. Eenmaal uit het avontuur en klaar met het spelen kan dit hoofd opgehangen worden aan de muur. Dit ziet er ook geweldig uit.

  19,25
 • Stokpaardje – Eenhoorn

  , ,

  Laat uw kleine weg galopperen naar fantastische nieuwe werelden met dit eenhoorn hoofd. Monteer het hoofd, versier hem, stap op en het spel kan beginnen. Verwijder de hoorn van het hoofd om over te gaan naar een normaal paard. Naast dat het geweldig spelen is met dit eenhoorn hoofd staat hij ook geweldig mooi aan de muur.

  19,25
 • Kinder Kleurboek en Poppenhuis

  , ,

  Het poppenhuis boek is een tekenboek dat na het kleuren op een magische manier veranderd in een levensecht poppenhuis. Hij bestaat uit 30 blanco pagina’s die aan het wachten zijn om ingekleurd te worden. Nadat het boek is veranderd in een poppenhuis bezit het poppenhuis welgeteld vijftien multifunctionele kamers. Teken, schilder en versier elke pagina in het boek en zet het boek op als een poppenhuis. Het avontuur kan beginnen! Wat is jouw favoriete kamer? Een poppenhuis en kleurboek in 1!

  25,00
 • Houten Poppenhuis – Olifant

  ,

  Ele Villa is een wild ongebruikelijk huis voor alle fantasierijke verhalen van uw kinderen. Het is een echte eyecatcher in de speelkamer van uw kinderen. Dit poppenhuis heeft twee verdiepingen en acht kamers. Onder de kamers is het mogelijk om de speelgoed auto te parkeren. Geef het poppenhuis wat decoratie en speel verstoppertje onder de voeten van een olifant! De Ele Villa is een poppenhuis geschikt voor de meest avontuurlijke kleine geesten.

  150,00
 • Houten Poppenhuis – Appel

  ,

  Dit is een prachtige en speelse poppenhuis gemaakt in de vorm van een appel. Het poppenhuis is gemaakt uit onbehandelde berkenhout. Het appelhuis is zelfs te versieren met wasbare pennen en potloden, zodat een kind het helemaal naar zijn eigen smaak en fantasie in kan richten. Het heeft de perfecte maat om mee te spelen op een tafel met kleine pin poppen. Het kan tevens geplaatst worden in huis ter decoratie. Het poppenhuis heeft twee verdiepingen en drie open zijden.

  100,00
 • Kleine Baby Mobiel – Vogel

  , , ,

  Deze babymobiel van Fabelab is gemaakt van 100% natuurlijk katoen en een must have voor elke baby- en kinderkamer. De kleine vogel mobiel is niet alleen mooi boven het babybedje maar moedigt je kind ook aan tot onderzoek! De twee kleurrijke vogels kunnen van elkaar gescheiden worden op het snoer en zo kan je baby er heerlijk mee spelen door de vogels aan te raken en te onderzoeken hoe ze heen en weer kunnen geschoven worden. Je kan de mobiel natuurlijk ook boven de wandelwagen hangen voor veel plezier tijdens de wandeling.

  33,50
 • Knuffeldoek Vogel - Jade

  Knuffeldoek Vogel – Jade

  , , ,

  Deze biologische en zachte knuffeldoek voor in bed, onderweg en in de box is ideaal om mee te knuffelen. Daarnaast is de doek om te bouwen tot een schattige vogel. De knuffel heeft gekleurde flappen met klittenband die je kind aanmoedigen om te onderzoeken hoe deze flappen geopend en gesloten kunnen worden. Door de overeenkomende kleuren op de flappen stimuleert het de zintuigen en coördinatie van je kind. Door de flappen van het kleed met overeenkomende kleuren met elkaar te verbinden verandert de knuffeldoek in een vogel.

  Gebruik de vouwinstructies om de knuffeldoek om te toveren tot een knuffel

  29,50

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.