Knuffel

Filters

Showing all 2 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

2 products

Eco vriendelijke knuffel

We hebben verschillende knuffels waarmee je baby heerlijk kan knuffelen. Deze knuffels zijn gemaakt van ecologisch vriendelijk materiaal en uitermate geschikt als kraamcadeau.

 • Lawaaimakers, 12-15 maand

  , ,

  De lawaaimaker is één van de verschillende producten van Qukel. Voor elke fase van uw kind heeft Qukel een bijpassend speeltje. Peuters kunnen nog niet praten, maar wel veel geluidjes na Lawaai maken kunnen ze zeker ook. Ga samen met uw baby zo hard mogelijk knorren of brommen, net als de beestjes uit de opbergzak. Er zitten 3 voertuig figuurtjes en 2 dieren figuurtjes in een zak van gevoerd denim. De afmetingen van de figuurtjes van ongeveer 6 cm breed en 4 cm hoog. Je kan ze goed vastpakken doordat alle figuurtjes zijn gevuld. (let wel, je maakt de geluidjes van een Lawaaimaker zelf. Er zit geen geluid in de figuurtjes)

  27,00
 • Knuffeldoek Vogel - Jade

  Knuffeldoek Vogel – Jade

  , , ,

  Deze biologische en zachte knuffeldoek voor in bed, onderweg en in de box is ideaal om mee te knuffelen. Daarnaast is de doek om te bouwen tot een schattige vogel. De knuffel heeft gekleurde flappen met klittenband die je kind aanmoedigen om te onderzoeken hoe deze flappen geopend en gesloten kunnen worden. Door de overeenkomende kleuren op de flappen stimuleert het de zintuigen en coördinatie van je kind. Door de flappen van het kleed met overeenkomende kleuren met elkaar te verbinden verandert de knuffeldoek in een vogel.

  Gebruik de vouwinstructies om de knuffeldoek om te toveren tot een knuffel

  29,50

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.