Filters

Showing all 2 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

2 products

Eco vriendelijke speelmat

De speeldeken voor uw baby en kind is heerlijk zacht en gemaakt van 100% natuurlijk katoen. Zo kan uw kleintje heerlijk spelen met en op de speelmat. We hebben onder andere speelmatten van het GOTS gecertificeerde merk Quckel.

 • Verzamelkleed, 22-26 maand

  , ,

  Het verzamelkleed is één van de verschillende producten van GOTS gecertificeerde merk Qukel. Dit vrolijke Verzamelkleed zal je kindje goed vermaken. Er horen 18 figuurtjes bij en jouw dreumes zal beslissen op welke plek welk figuurtje terecht komt. Hoort de stoel binnen of buiten het huis? En waar hoort het poppetje, in de lucht of toch op de grond? Het Verzamelkleed heeft de breedte van 85 cm en de lengte van 50 cm. Je kunt de figuren bevestigen doordat er kleine rondjes van klittenband op gestikt zijn. Je kunt het kleed overal waar je wilt ophangen omdat er handige ringen aan het kleed.

  54,00
 • Fabelab Speeldeken Vogel Alisan
  Fabelab Speelkleed Vogel Alisan

  Speeldeken Vogel – Alisan

  ,

  Fabelab heeft een super mooi speelkleed met unieke gestikte patronen die ook fungeren als vouwlijnen zodat je de deken kan omtoveren tot een knuffel vogel. De deken is van 100% biologisch katoen en daarom super zacht en toch lekker dik. Je kan de speeldeken gebruiken in de box of op de grond en hierbij een deel van het kleed omvouwen zodat je kleintje net wat meer beschermd ligt. Ook kan je de speeldeken omtoveren tot een slaapzak voor bijvoorbeeld in de kinderwagen of buggy.

  Wanneer je kind groter wordt, kan hij of zij door de lijnen en touwtjes de speel deken zelf omtoveren tot een knuffel vogel! Zo kun je de deken tijdens de hele ontwikkeling van je kindje blijven gebruiken.

  Zie hier het instructiefilmpje hoe de deken om te vouwen tot een heuse knuffel vogel

  92,00

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.