Muurdecoratie Kinderkamer

Filters

Showing all 2 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

2 products

De aankleding van de kinderkamer is niet compleet zonder een leuke muurdecoratie. Deze muurstickers zijn vrolijk en fleuren de baby- en kinderkamer gelijk op! De muurstickers van het sociaal ecologisch verantwoorde merk Wee Gallery zijn niet alleen leuk maar ook duurzaam gemaakt.

 • Muurdecoratie Kinderkamer – Tuin

  ,

  Verander je babykamer in een tuin met deze muurstickers van het GOTS gecertificeerde merk Wee Gallery . Dit pakket bevat een eekhoorn van 20,3 cm, twee verschillende libellen van 16,5 cm, één vogel van 25 cm, een worm van 10,15 cm, bloemen, paden, vogelzang en nog veel meer!

  Met deze muur beschilderingen creëert je een nieuwe wereld vol met nieuwe fantasieën en avonturen. Elke collectie muur beschilderingen heeft een ander terrein voor eenvoudig decoreren. De zelfklevende stickers kunnen eenvoudig worden verplaatst zonder dat er schade aan de muur wordt toegebracht. Deze schilderingen zullen een behoorlijke boost geven aan de verbeeldingen van je kind.

  35,00
 • Muurdecoratie Kinderkamer – Bos

  ,

  Je creëert een totaal nieuwe wereld voor je kind met deze muurdecoratie van het stille oerwoud met groeigrafiek van het GOTS gecertificeerde merk Wee Gallery. Het is een wereld met nieuwe fantasieën én je kunt je de groei van je kind bijhouden. Je gebruik de handgeschreven nummers om de verjaardagen van je kind op de stam te markeren. Zo kun je bijhouden hoeveel je kind groeit elk jaar. De zelfklevende stickers kan je eenvoudig aan de muur vastmaken en weer verwijderen zonder blijvende schade. De stam is tot 152 cm hoog.

   

  35,00

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.