Roomsprays

Filters

Showing all 12 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

12 products

De roomsprays (ook wel aurasprays genoemd) zijn ontwikkeld voor hoogsensitieve mensen en kinderen. De sprays zijn geheel natuurlijk en bevatten subtiele geuren en energie, welke juist door hoogsensitieve personen als heel helend ervaren worden.

De roomsprays helpen je om op een natuurlijke wijze een betere en fijnere intentie en energie te ervaren. De sprays zijn met energetische technieken en energie gemaakt. Elke spray heeft een ander symbool en bevat een unieke combinatie van zuivere etherische oliën en hydrolaat met gevitaliseerd water. Er zijn verschillende thema’s zoals Rust, Bescheming-Zekerheid, Clean energy etc.

De roomsprays zitten in kobaltblauwe flesjes van 50 ml. Het kobaltblauwe glas van de flesjes heeft een goede kwaliteit, waardoor energie en vitaliteit van de roomsprays op hoog niveau blijft. Op elk flesje is de bijbehorende symboliek afgebeeld, omdat de visie is dat symboliek mee speelt om processen te ondersteunen.

Gebruik van aurasprays

We adviseren om vooral je gevoel te volgen omdat iedereen uniek is en jij zelf het beste weet wat goed voor je is en wat er op dat moment nodig is voor jouw energie en jouw systeem of dat van je kind.

Een paar tips:

 • Spray eerst een klein beetje, om vooral te wennen aan de geuren en energie. Minder is meer!
 • Spray boven je hoofd, rond je lichaam en eventueel in de ruimte om je heen. Voor kinderen is er vaak maar heel weinig nodig, misschien 1 keer sprayen.
 • Spray op gevoel 1 of meerdere keren per dag.
 • De sprays bevatten bepaalde thema’s, bij momenten waarop je de spray extra nodig denkt te hebben spray je extra en neem je de tijd om de spray rustig op je in te laten werken.

 

Deze producten wordt geleverd door onze partner Salland in Balans

 • Engelenspray

  ,

  Deze engelenspray is een natuurlijk product met etherische oliën. De geuren, symboliek en energie zijn afgestemd op de algemene boodschap van engelen, brengen van licht, maar helpt ook voor meer inzicht en hulp. Laat je beter in contact komen met engelen.

  Kan gebruikt worden als auraspray, om te reinigen, begin van een healing of reading of voor gebruik in huis, kantoor of praktijkruimte

  Samengesteld uit water, hydrolaat, alcohol en etherische oliën Lavendel, Cipres, Patchouli, Limoen, Rozenhout en Elemi

  Kobaltblauw glazen sprayfles 50 ml ℮

  19,95
 • Vitalispray

  ,

  Vitalispray is een spray om te gebruiken in ruimtes, bijvoorbeeld, huizen, kantoor, praktijkruimtes. Voor een fris en vitaal gevoel. Ook te gebruiken als auraspray. Geeft vitaliteit, rust en balans.

  Deze spray is samengesteld uit water, hydrolaat, alcohol en etherische oliën: Salie, Lavendel, Limoen ,Kruizemunt, Palmarosa  en Elemi

  Het samenspel van deze natuurlijke stoffen maakt deze spray een fijn, vernieuwend product voor de bewuste mens.

  Kobaltblauw glazen sprayfles 50 ml ℮

  19,95
 • Clean energy spray

  ,

  Clean energy spray zuivert energie in ruimtes, zet negatieve energieën om en reinigt ruimtes, ook de ruimte om je heen.

  Gebruiksadvies voor ruimte reinigen: zet alle, of in ieder geval aantal ramen en deuren open. Spray eerst een paar keer om jezelf heen, en vervolgens in de ruimte aantal keer sprayen, desnoods in elk vertrek paar keer sprayen. Visualiseer weggaan van negatieve energie en creëer een schone ruimte.

  Samengesteld uit water, hydrolaat, alcohol en etherische oliën:  Salie,  Dwergden en Sandelhout

  Kobaltblauw glazen sprayfles 50 ml ℮

  19,95
 • Meditatie spray

  ,

  Deze Meditatie spray is een natuurlijk product met etherische oliën. De geuren, symboliek en energie zijn afgestemd op diepe rust, deze spray is ontwikkeld voor gebruik bij meditatie. Geeft een zuivere ontspannen sfeer om dieper tot jezelf te komen.

  Deze meditatiespray kan gebruikt worden als auraspray, bij meditatie-sessies of lessen, of voor gebruik in huis, kantoor of praktijkruimte

  Samengesteld uit water, hydrolaat, alcohol, en etherische oliën:  Palmarosa, Laurier, Lavendel, Ceder, Sandalwood, Rozenhout en Gember

  Kobaltblauw glazen sprayfles 50 ml ℮

  19,95
 • Dankbaarheid spray

  ,

  Dankbaarheid spray stimuleert met geur en energie gevoel van dankbaarheid. Tevreden zijn met wat er is, doorgaan naar dankbaar zijn voor alles wat er is in het leven.

  Samengesteld uit water, hydrolaat, alcohol en etherische oliën: Atlasceder, Patchouli  en Mandarijn

  Kobaltblauw glazen sprayfles 50 ml ℮

  19,95
 • Spray slapen Sweet dreams

  ,

  Deze spray slapen is ontwikkeld met energie en geuren voor fijn slapen, dus bijvoorbeeld sprayen in de slaapkamer, geeft rust, veiligheid, geborgenheid. Zorgt voor ontspanning, loslaten angsten en geeft gevoel van bescherming. Spray om je heen of in de slaapkamer en ervaar deze Sweet dreams spray. Ook geschikt voor kinderen.

  De spray is samengesteld uit water, hydrolaat, alcohol en etherische oliën:  Pompelmoes, Lavendel, Vanille en Venkel

  Kobaltblauw glazen sprayfles 50 ml ℮

  19,95
 • Zelfliefde spray

  ,

  Spray voor meer liefde, zelfliefde, zachtheid naar jezelf, op tijd doen/zeggen wat je voelt dat nodig is om je balans te handhaven. Je doet en zegt dingen waaruit blijkt dat je jezelf waardeert.

  De spray is samengesteld uit water, hydrolaat, alcohol en etherische oliën: Geranium, Mandarijn, Kamille

  Kobaltblauw glazen sprayfles, 50 ml ℮

  19,95
 • Bescherming spray

  ,

  Deze spray helpt energetisch voor meer gevoel van zekerheid en bescherming, beter bij jezelf blijven met gevoel van veiligheid en geborgenheid. Je hebt minder last van invloeden van buiten naar binnen

  Samengesteld uit water, hydrolaat, alcohol en etherische oliën,  Lavendel, Amber, Litsea, Rozemarijn, Limoengras en Patchouli.

  Kobaltblauw glazen sprayfles, 50 ml ℮

  19,95
 • New power spray

  ,

  Deze new power spray geeft op energetische wijze en met aromatherapie nieuwe kracht. Voor meer kracht in je hele wezen, nieuwe inzichten en ideeën, vorm geven en richting bepalen

  Samengesteld uit water, hydrolaat, alcohol, en etherische oliën: Grapefruit, Bergamot, Lavendel, Karwij en Limoen

  Kobaltblauw glazen sprayfles, 50 ml ℮

  19,95
 • Healing light spray

  ,

  Deze healing light spray geeft helende energie, geeft licht gevoel, verlichtend, voor lichtwerk maar zeker ook in het dagelijks leven. Deze spray kan zeer veelzijdig ingezet worden, voor helende energie voor lichaam en geest, maar ook voor gebruik in ruimtes voor fijne verlichtende energie.

  Samengesteld uit water, hydrolaat, alcohol en etherische oliën, Rozenhout, Karwij, Rozemarijn, Limoen, Palmarosa.

  Kobaltblauw glazen sprayfles 50 ml ℮

  19,95
 • Clean Energy pakket huisreiniging

  ,

  Dit pakket is met zorg samengesteld om op een veilige manier zelf je huis/ ruimte te reinigen en jezelf in betere en schone energie te zetten.

  44,95
 • Sweet Dreams pakket slapen

  ,

  Dit pakket is met zorg samengesteld om op een fijne natuurlijke manier beter te kunnen slapen. Dit pakket met natuurlijke middelen met een fijne intentie is een verrijking voor jezelf!

  44,95

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.