Kokadi draagzakken

Filters

Showing all 3 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

3 products

Wat is het verschil tussen een Kokadi TaiTai draagzak en een Kokadi Flip draagzak?

De Kokadi TaiTai draagzak is een “Half Buckle Draagzak” en heeft slechts 1 band met een gesp rondom de middel. De schouderbanden kan je zelf knopen (en deze hebben dus geen gesp). De schouderbanden kunnen worden gedraaid tijdens het dragen op de buik of de rug. De Kokadi Flip draagzak is een “Full Buckle Draagzak” waarbij zowel de schouderbanden als de middelband geopend en gesloten kunnen worden middels een gesp. De Kokadi Flip draagzak is gemaakt van de geweven baby draagdoeken aan het achterpaneel. Deze eigenschap zorgt voor grote comfort voor zowel ouders als kinderen.
 • 12,90

  Kokadi beenwarmers Leon

  , , , , , , , , ,

  De Leon beenwarmers van het uit Duitsland afkomstige merk Kokadi houden de beentjes van je kindje warm. Handig als je bijvoorbeeld een avondwandeling maakt op een mooie zomeravond. De beentjes kunnen dan namelijk snel afkoelen maar met dit accessoire voorkom je dat.

  ACTIE: 10% KORTING!

  12,90
  12,90
 • Kokadi beenwarmers Emma in Wunderland
  Kokadi beenwarmers Emma in Wunderland
  12,90

  Kokadi beenwarmers Emma in Wunderland

  , , , , , , , , ,

  De Emma in Wunderland beenwarmers van het uit Duitsland afkomstige merk Kokadi houden de beentjes van je kindje warm. Handig als je bijvoorbeeld een Avondwandeling maakt op een mooie zomeravond. De beentjes kunnen dan snel afkoelen maar met dit accessoire voorkom je dat.

  ACTIE: 10% KORTING!

  12,90
  12,90
 • Kokadi-draagdoek-David-in-Wonderland-little-Greeny-2
  159,00

  Kokadi Flip toddler – David in Wunderland

  , ,

  Deze mooie draagzak van het Duitse merk Kokadi geeft jou en je kindje veel vrijheid. Je kunt de draagzak bijvoorbeeld gebruiken voor een strandwandeling. Terwijl jij wandelt doet je kindje allerlei nieuwe indrukken op.

   

  159,00
  159,00

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.