Babybroekjes

Filters

Showing all 3 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

3 products

ECO babybroekjes van biologisch katoen

We hebben baby broekjes voor de allerkleinsten in verschillende maten. Natuurlijk zijn deze gemaakt van ecologisch materiaal waardoor jouw kleintje met het beste materiaal wordt aangekleed. Wij hebben onder andere babybroekjes van het GOTS gecertificeerde merk Fresk.

 • Baby Broekje Uni – Gebroken Wit

  ,

  Fresk heeft veel eco vriendelijk, maar super leuke baby kleding ontworpen waaronder dit witte babybroekje. Dit Baby Broekje Uni – Gebroken wit is gemaakt van natuurlijk katoen en heeft geen labels waardoor je baby geen irritatie ondervindt op de huid. De zachte stof van het broekje is gemaakt van biologisch katoen en heeft een elastische band waardoor je baby er verschillende maanden mee kan doen. Het babybroekje is leverbaar in 3 verschillende maten en goed te combineren met andere babykleding.

  17,50
 • Baby Broekje Uni – Grijs

  ,

  Dit leuke baby broekje van het GOTS gecertificeerde merk FRESK is gemaakt van biologisch katoen en heeft een grijze kleur. De zachte stof maakt dat het broekje erg lekker zit en de elastische rand maakt het babybroekje geschikt voor een baby van verschillende maanden. De unisex kleur grijs kan zowel voor een jongen als een meisje. Het eco baby broekje bevat geen labels waardoor het broekje niet kriebelt en jeukt.

  17,50
 • Baby Broekje Uni – Fuchsia

  ,

  Het Baby Broekje Uni – Fuchsia is gemaakt van biologisch katoen en bevat een elastische band. Door de zachte stof zal het broekje elke baby heerlijk zitten en door het elastisch vermogen van het babybroekje is het geschikt voor verschillende maten. Het eco baby broekje heeft een roze / fuchsia kleur en is verkrijgbaar in de volgende maten: newborn, 0-3 m en 3-6 m.

  17,50

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.