Draagconsulent Zwolle – Professioneel pasconsult of draagconsult

Wij adviseren je een draagconsult of pasconsult bij de eerste aanschaf van een draagdoek of draagzak.

Ga je voor het eerst een draagdoek of draagzak gebruiken? Dan doe je er goed aan om advies vragen aan, of gebruik maken van onze draagconsulent. Een draagconsult of pasconsult wordt bij ons op locatie in Zwolle gehouden.

Veilig en ergonomisch dragen

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk worden gedragen. Maar minstens net zo belangrijk vinden wij dat kinderen goed worden gedragen. En met goed bedoelen we met name veilig en ergonomisch.
Voor korte vragen kan je ons het beste een e-mail sturen. Maar ga je voor het eerst een kindje dragen, dan is het wellicht verstandig om een draagconsult of pasconsult aan te vragen. Onze draagconsulent geeft je professioneel advies en leert jou zelf de technieken om je kindje veilig en ergonomisch te dragen.

Draagconsult

Een draagconsult duurt ongeveer 1,5 uur en kost €52,50. Je leert dan een type knoop zoals een buikknoop, een heupknoop of een rugknoop zoals bijvoorbeeld de Ruck knoop.

Pasconsult

Een pasconsult of oriëntatieconsult duurt ongeveer 1 uur en kost €35,00. Een pasconsult kan met je eigen kindje of met een van onze paspoppen. Je kan uit ons brede assortiment een draagzak proberen. Onze draagconsulent denkt met je mee en geeft professioneel advies.

Dubbel consult
Kom je met 2 personen dan is het consult voor de tweede persoon voor de helft van het geld (graag dit van te voren overleggen).

Afspraak maken met de draagconsulent

Een afspraak met onze draagconsulent voor zowel pasconsults en draagconsults zijn bij ons aan te vragen. Stuur ons hiervoor een e-mail op info@littlegreeny.nl.

De draagconsults worden gegeven bij het kantoor van Little Greeny, aan de Ossenkamp 2N in Zwolle.

De draagconsulenten bij Little Greeny worden professioneel verzorgd door Marjolein de Jong van Draagmijdichtbij.

De draagconsulente is aangesloten bij “Vereniging van draagconsulenten”, zij is ervaringsdeskundige en heeft ook ruime ervaring als draagconsulent.

Onze draagdoeken

Onze draagzakken

 

Enkele voorbeelden van onze draagzakken

 • 34,90

  Tula Infant Insert – Nieuw Grijs

  De Tula Infant Insert is een goede manier om je baby vanaf de geboorte gelijk in de Tula draagzak mee te dragen en is beschikbaar in de kleuren grijs en zwart. De Tula babydrager is een fijne manier om je baby op je lichaam mee te dragen en door de Infant Instert wordt het hooft van je baby goed ondersteund en zorgt het voor een goede ontwikkeling van de werver kolom van je kindje. Je kan het integreren in het harnas zodat het vastzit aan de draagzak.

  Tot wanneer heb je de Tula baby insert nodig?
  De Tula Baby insert is nodig tot je baby ongeveer 7 kg is en vanaf ongeveer 3,5 kg. Maar dit is echt verschillend per kind en ouder en om zeker te zijn kan je altijd het beste een draagconsult nemen. De baby insert zorgt dat je kindje boven de draagzak uitkomt, dat het nekje wordt ondersteund en dat de beentjes in een goede ergonomische houding komen (een zogeheten M houding).

   

  34,90
  34,90
 • 34,90

  Tula Infant Insert – Nieuw Zwart

  , ,

  Gebruik de Tula Infant Insert om een knusse en comfortabele manier van dragen te ondervinden samen met je kindje. De Tula insert zorgt ervoor dat het nekje en hoofdje van je kindje ondersteund wordt en zorgt voor een goede ontwikkeling van de wervelkolom van je kind. Het product heeft een geïntegreerd harnas dat vast zit aan de Tula babydrager. De Tula Infant Insert is een optioneel accessoire voor de andere geweven Tula draagzakken en wordt aanbevolen om vanaf de geboorte van je kindje te gebruiken.

  Tot wanneer heb je de Tula baby insert nodig?
  De Tula Baby insert is nodig tot je baby ongeveer 7 kg is en vanaf ongeveer 3,5 kg. Maar dit is echt verschillend per kind en ouder en om zeker te zijn kan je altijd het beste een draagconsult nemen. De baby insert zorgt dat je kindje boven de draagzak uitkomt, dat het nekje wordt ondersteund en dat de beentjes in een goede ergonomische houding komen (een zogeheten M houding).

  34,90
  34,90
 • tula free to grow soar
  tula free to grow groen zwart vogels
  159,00

  Tula Free to Grow draagzak – Soar

  , , ,

  Deze prachtige Tula Free to Grow Soar draagzak is olijf groen met zwarte vogels. Zoals we van Tula zijn gewend heeft dus deze Free to Grow ook een prachtig design. De Free to Grow draagzakken van Tula kunnen in drie standen worden gezet waardoor deze geschikt zijn voor baby, dreumes en peuter. De Tula Free to Grow verstelbare draagzak gaat dus langer mee dan de Tula Baby en Toddler modellen. Het afneembare hoofdkapje is ook in hetzelfde ontwerp gemaakt.

  De Tula Free to Grow Soar is momenteel niet op voorraad, waardoor de levertijd 1-2 weken bedraagt.

  159,00
  159,00
 • tula free to grow draagzak discover
  159,00

  Tula Free to Grow draagzak – Discover – Zwart

  , , ,

  Deze Tula Free to Grow draagzak is zwart met grijze sterretjes. Weer een prachtig ontwerp van Tula. Ook het hoofdkapje heeft dit ontwerp. De Tula Free-to-Grow draagzak is in drie standen te verstellen waardoor hij geschikt is voor baby, dreumes en peuter! Je hebt dus geen insert of een verlengstuk nodig bij dit model van Tula, ongeacht de grootte van je kindje. De Free-to-Grow draagzak is geschikt voor kindjes tussen de 3 en 20 Kg.

  159,00
  159,00
 • tula free to grow blauw bloemen print design
  tula free to grow draagzak blossom
  159,90

  Tula Free to Grow draagzak – Blossom

  , , ,

  De blauwe Tula Free to Grow draagzak met bloemen motief en witte stippen. Zoals altijd bij Tula hebben de introductiemodellen van de Tula Free-To-Grow draagzakken ook weer een prachtig design. De Free-to-Grow draagzak is in te stellen in drie standen waardoor hij geschikt is voor newborn, baby en peuter. De Free to Grow draagzak is te gebruiken tot wel 20 Kg. Zie hieronder meer informatie over deze nieuwe modellen.

  159,90
  159,90
 • Sale
  Tula Tide Pool draagzak
  139,00 129,00

  Tula Tide Pool – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,

  De Tula Tide Pool – Ergonomische Draagzak Baby is een ideale babydrager.Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf! De geweven draagzak heeft een vrolijk patroon met verschillende gekleurde driehoekjes.

  139,00 129,00
  139,00 129,00
 • Sale
  tula-ergonomische-draagzak-jack-baby
  tula-ergonomische-draagzak-jack-baby
  139,00 129,00

  Tula Jack- Bevers – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,

  De Tula Jack- Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met een leuk patroon op een donkergrijs canvas. Met deze Tula Jack kan je je kind (tot de leeftijd van 4 jaar) overal mee naar toe nemen. Met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen is je Tula nog comfortabeler. De Tula Jack Baby heeft als voordeel dat jij je handen vrij hebt tijdens het dragen van je kind. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om hun kind dicht tegen zich aan te nestelen. Bekijk nu de Tula Draagzakken om dit gemak zelf te ervaren!

  139,00 129,00
  139,00 129,00
 • 12,90

  Kokadi beenwarmers Leon

  , , , , , , , , ,

  De Leon beenwarmers van het uit Duitsland afkomstige merk Kokadi houden de beentjes van je kindje warm. Handig als je bijvoorbeeld een avondwandeling maakt op een mooie zomeravond. De beentjes kunnen dan namelijk snel afkoelen maar met dit accessoire voorkom je dat.

  ACTIE: 10% KORTING!

  12,90
  12,90
 • 159,00
  159,00
 • Kokadi beenwarmers Emma in Wunderland
  Kokadi beenwarmers Emma in Wunderland
  12,90

  Kokadi beenwarmers Emma in Wunderland

  , , , , , , , , ,

  De Emma in Wunderland beenwarmers van het uit Duitsland afkomstige merk Kokadi houden de beentjes van je kindje warm. Handig als je bijvoorbeeld een Avondwandeling maakt op een mooie zomeravond. De beentjes kunnen dan snel afkoelen maar met dit accessoire voorkom je dat.

  ACTIE: 10% KORTING!

  12,90
  12,90
 • 159,00
  159,00
 • 159,00
  159,00
 • Tula Sleeping Sun Hood Replacement – Zwart

  , ,

  Elke geweven Tula draagzak wordt geleverd met een muts. Maar mocht je de muts kwijt geraakt zijn dan kun je hier het mutsje opnieuw bestellen. Het is een schattig mutsje die bescherming biedt voor je kind. Zo voelt je kind geen wind en blijft hij of zij lekker warm tijdens de wandeling. De ideale toevoeging voor elke Tula Draagdoek dus.

 • 159,00
  159,00
 • 139,00
  139,00
 • 149,00
  149,00
 • 139,00
  139,00
 • 149,90
  149,90
 • 149,90
  149,90
 • 139,00

  Tula Pixie- Ergonomische Draagzak Baby

  , ,

  Deze volledig beprintte Tula Baby Carrier is een perfecte combinatie van ondersteuning en stijl! Zeg hallo tegen 'Pixie': een Tula Baby Carrier met een herhalend patroon van gevoelige tinten van roze, blauw en grijs.

  139,00
  139,00
 • 149,90
  149,90
 • 159,00
  159,00
 • 139,00
  139,00

Enkele voorbeelden van onze draagdoeken

 • 71,00

  Little Frog Jacquard Draagdoek – Sunny Echo

  , , , ,

  De Little Frog Jacquard Draagdoek – Sunny Echo is een geweven draagdoek van Little frog en de draagdoek kan op vier manier gedragen worden. Ze zijn gemaakt van 100 procent natuurlijk katoen en kunnen in elk seizoen gedragen worden.

  Deze Little frog draagdoek is leverbaar in de maat M en L.

  71,00
  71,00
 • 59,90
  59,90
 • Little Frog katoenen Ringsling Bamboo Barite
  Little Frog katoenen Ringsling Bamboo Barite
  56,00

  Little Frog Ringsling Bamboo Barite M (2M)

  , , , ,

  Deze mooie Ring Sling kun je vanaf dag 1 gebruiken om je baby te dragen. De Little Frog Bamboo Barite is voor 55% gemaakt van katoen en 45% bamboe. Dat zorgt ervoor dat de stof prettig aanvoelt. Zowel voor je baby als voor jou. Een ringsling is niet op de rug te dragen.

  56,00
  56,00
 • 67,0071,00

  Little Frog Jacquard Draagdoek – Forest Echo

  , , ,

  Deze Little Frog Jacquard Draagdoek – Forest Echo is groen van kleur en is op 4 manieren te dragen. De Little Frog Draagdoek is heerlijk dun en daarom in elk seizoen draagbaar. Verder is hij gemaakt van 100 procent natuurlijk katoen en leverbaar in de maat M en L.

  67,0071,00
  67,0071,00
 • Kokadi-draagzak-taitai-rainbow-stars-Little-Greeny-product
  159,00

  Kokadi Tai Tai toddler – Diorite Stars

  , , , , ,

  De Diorite Stars Tai Tai maak je aan de onderkant vast met een gesp en aan de bovenkant knoop je hem vast. De stof die is gebruikt is 100% biologisch katoen en wordt ook gebruikt voor de draagdoeken van het Duitse merk Kokadi. Het voelt zowel voor jou als voor je kindje zacht aan.

  Deze Tai Tai is geschikt voor zowel papa's als mama's.

  159,00
  159,00
 • Sale
  Little-Frog-katoenen-draagdoek-Amethyst-Little-Greeny
  54,00 49,95

  Little Frog katoenen draagdoek – Amethyst L (4,6m)

  , , ,

  De Little Frog draagdoek – Amethyst is een stevige en daadkrachtige draagdoek met een vrolijke kleur. De doek is makkelijk te wassen in de wasmachine en is gemaakt van 100% natuurlijk katoen.

  De Little Frog Amethyst is verkrijgbaar in de kleur paars en maat L.

  54,00 49,95
  54,00 49,95
 • Sale
  Little-Frog-katoenen-draagdoek-Carnelian-Little-Greeny
  54,00 49,95

  Little Frog katoenen draagdoek – Carnelian L (4,6m)

  , , ,

  Little Frog draagdoek Carnelian heeft een mooie felle kleur en een zachte stof. De stof is gemaakt van 100% natuurlijk katoen en is erg sterk. De draagdoek is simpel om te knopen en makkelijk uit te wassen.

  De Little Frog Carnelian is rood van kleur en verkrijgbaar in maat L.

  54,00 49,95
  54,00 49,95
 • 124,00

  Tula Love Wrap Conversion – Wrap Ring Sling

  ,

  Deze Tula RingSling Love Wrap Conversion is roze van kleur met mooie roze hartjes en geschikt om te dragen van newborns maar ook voor peuters. De Ring Sling is gemaakt van biologisch katoen en is met de hand gemaakt. Deze Tula Ring Sling is beschikbaar in de maat S / M. Aangezien de Tula kan krimpen in de was is het raadzaam deze te wassen voor gebruik.

  124,00
  124,00
 • 119,95

  Bykay Mei Tai Klassiek – Donkere Jeans

  , , ,

  De Mei Tai Klassiek van ByKay is een comfortabele babydrager die je kindje goed ondersteunt. Met de Mei Tai kun je kindje zowel op je buik als op je rug of heupen dragen. Het innovatieve design is goed verstelbaar en een draagdoek is dus geschikt voor baby's vanaf drie maanden tot peuters van 4 jaar oud. Door de brede schouderbanden wordt het gewicht van het kleintje evenredig verdeeld. Ook is de babydrager is gewatteerd bij de taille zodat hij comfortabel zit.

  Deze Mei Tai is geschikt voor zowel papa's als mama's.

  ACTIE: 10% KORTING!

  119,95
  119,95
 • Kokadi beenwarmers Emma in Wunderland
  Kokadi beenwarmers Emma in Wunderland
  12,90

  Kokadi beenwarmers Emma in Wunderland

  , , , , , , , , ,

  De Emma in Wunderland beenwarmers van het uit Duitsland afkomstige merk Kokadi houden de beentjes van je kindje warm. Handig als je bijvoorbeeld een Avondwandeling maakt op een mooie zomeravond. De beentjes kunnen dan snel afkoelen maar met dit accessoire voorkom je dat.

  ACTIE: 10% KORTING!

  12,90
  12,90
 • 12,90

  Kokadi beenwarmers Leon

  , , , , , , , , ,

  De Leon beenwarmers van het uit Duitsland afkomstige merk Kokadi houden de beentjes van je kindje warm. Handig als je bijvoorbeeld een avondwandeling maakt op een mooie zomeravond. De beentjes kunnen dan namelijk snel afkoelen maar met dit accessoire voorkom je dat.

  ACTIE: 10% KORTING!

  12,90
  12,90
 • Catton-Plus-draagdoek-Little-Frog
  Catton-Plus-draagdoek-Little-Frog
  58,00

  Little Frog katoenen Draagdoek – Plus Catton XL (5,2 M)

  , , ,

  De Plus Catton draagdoek is een draagdoek afkomstig van een relatief nieuw draagdoeken merk: Little Frog. De draagdoeken zijn lichtgewicht en voelen zacht aan.

  58,00
  58,00
 • Kokadi-draagzak-taitai-rainbow-stars-Little-Greeny-product
  159,00

  Kokadi Tai Tai baby – Erna im Wunderland

  , , , ,

  De Erna im Wunderland Tai Tai maak je aan de onderkant vast met een gesp en aan de bovenkant knoop je hem vast. De stof die is gebruikt is 100% biologisch katoen en wordt ook gebruikt voor de draagdoeken van het Duitse merk Kokadi. Het voelt zowel voor jou als voor je kindje zacht aan.

  Deze Tai Tai is zowel geschikt voor papa's als voor mama's.

  ACTIE: 10% KORTING!

  159,00
  159,00
 • Sale
  Little-Frog-katoenen-draagdoek-Jasper-Little-Greeny
  Little-Frog-katoenen-draagdoek-Jasper-Little-Greeny
  54,00 49,95

  Little Frog katoenen draagdoek – Jasper L (4,6m)

  , , ,

  De Little Frog draagdoek – Jasper heeft mooie zomerse kleuren maar kan het zowel zomer als winter gedragen worden aangezien de stof heerlijk dun is. De draagdoek is gemaakt van sterk materiaal en is comfortabel voor de rug, heupen en schouders.

  54,00 49,95
  54,00 49,95
 • kokadi 99 stars draagdoek
  149,00

  Kokadi draagdoek 99 Stars – ong. maat 6 – 4,8 m – sterren

  , , , , ,

  99 Stars draagdoek van het merk Kokadi.

  Deze prachtige Kokadi katoenen Draagdoek 99 Stars is gemaakt van 100 procent biologisch katoen en heeft een zwart / witte kleur. De geweven draagdoek is ontzettend veelzijdig. Deze babydraagzak heeft met haar sterren patroon een moderne en trendy look. Kokadi zelf noemt de stof zacht jacquard. En dat merk je!

  149,00
  149,00
 • bykay rekbare draagdoek design grijs bloem fuchia roze
  bykay rekbare draagdoek design grijs bloem fuchia roze
  69,95

  ByKay Rekbare Draagdoek Deluxe – Antraciet met roze bloem – Fuchsia 4,6M

  , , , , ,

  Hippe ByKay rekbare draagdoek Luxe uitvoering in de kleur Antraciet en grijs met een Roze bloem (Bykay Stretchy Wrap Fuchsia Flower).

  De Stretchy Wrap Deluxe draagdoek van ByKay is al direct na de geboorte van je kindje te gebruiken. Deze draagdoek maakt het mogelijk om je kindje op een veilige en comfortabele manier bij je te dragen. En dat terwijl je je handen vrij hebt voor andere dingen. De draagdoek is 4,6 meter en te gebruiken tot kindjes van maximaal 18 kg. Deze draagdoek is te gebruiken door zowel vrouwen als mannen.

  69,95
  69,95
 • bykay poppendraagdoek stonewashed
  bykay poppendraagdoek stonewashed
  29,95

  ByKay Poppendraagdoek – Stonewashed – Draagdoek voor kinderen

  , , ,

  Mooie poppendraagdoek, een draagdoek voor kinderen. De kleur van deze stoere poppendraagdoek is Stonewashed.

  ACTIE: 10% KORTING!

  29,95
  29,95
 • 49,00

  Little Frog katoenen Draagdoek – Graphite Topaz

  , ,

  De Little Frog katoenen Draagdoek – Graphite Topaz is gemaakt van biologisch katoen en heeft een mooie blauwe kleur. De geweven draagdoek van Little Frog is beschikbaar in de maat L en heeft een instructieboekje in het Engels waarin onder andere beschreven staat hoe je je kindje op vier manieren kunt dragen. Wanneer je nog weinig ervaring hebt met natuurlijk dragen, is de Little Frog draagdoek erg geschikt omdat deze ergonomische aan je lichaam aanpast.

   

  49,00
  49,00
 • 59,90
  59,90
 • 109,95

  Bykay Mei Tai Klassiek – Staal Grijs

  , , ,

  De Mei Tai Klassiek van ByKay is een comfortabele babydrager die je kindje goed ondersteunt. Met de Mei Tai kun je kindje zowel op je buik als op je rug of heupen dragen. Het innovatieve design is goed verstelbaar en een draagdoek is dus geschikt voor baby's vanaf drie maanden tot peuters van 4 jaar oud. Door de brede schouderbanden wordt het gewicht van het kleintje evenredig verdeeld. Ook is de babydrager is gewatteerd bij de taille zodat hij comfortabel zit.

  Deze Mei Tai is geschikt voor zowel papa's als mama's

  ACTIE: 10% KORTING!

  109,95
  109,95
 • 109,95

  Bykay Mei Tai Klassiek – Mint Groen

  , , ,

  De Mei Tai Klassiek van ByKay is een comfortabele babydrager die je kindje goed ondersteunt. Met de Mei Tai kun je kindje zowel op je rug, buik of heupen dragen. Het innovatieve design is goed verstelbaar en een draagdoek is dus geschikt voor baby’s vanaf drie maanden tot peuters van 4 jaar oud. Door de brede schouderbanden wordt het gewicht van het kleintje evenredig verdeeld. Ook is de babydrager is gewatteerd bij de taille zodat hij comfortabel zit.

  Deze Mei Tai is geschikt voor zowel papa’s als mama’s.

   

  109,95
  109,95

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.