Draagconsulent Zwolle – Professioneel pasconsult of draagconsult

Wij adviseren je een draagconsult of pasconsult bij de eerste aanschaf van een draagdoek of draagzak.

Ga je voor het eerst een draagdoek of draagzak gebruiken? Dan doe je er goed aan om advies vragen aan, of gebruik maken van onze draagconsulent. Een draagconsult of pasconsult wordt bij ons op locatie in Zwolle gehouden.

Veilig en ergonomisch dragen

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk worden gedragen. Maar minstens net zo belangrijk vinden wij dat kinderen goed worden gedragen. En met goed bedoelen we met name veilig en ergonomisch.
Voor korte vragen kan je ons het beste een e-mail sturen. Maar ga je voor het eerst een kindje dragen, dan is het wellicht verstandig om een draagconsult of pasconsult aan te vragen. Onze draagconsulent geeft je professioneel advies en leert jou zelf de technieken om je kindje veilig en ergonomisch te dragen.

Draagconsult

Een draagconsult duurt ongeveer 1,5 uur en kost €52,50. Je leert dan een type knoop zoals een buikknoop, een heupknoop of een rugknoop zoals bijvoorbeeld de Ruck knoop.

Pasconsult

Een pasconsult of oriëntatieconsult duurt ongeveer 1 uur en kost €35,00. Een pasconsult kan met je eigen kindje of met een van onze paspoppen. Je kan uit ons brede assortiment een draagzak proberen. Onze draagconsulent denkt met je mee en geeft professioneel advies.

Dubbel consult
Kom je met 2 personen dan is het consult voor de tweede persoon voor de helft van het geld (graag dit van te voren overleggen).

Afspraak maken met de draagconsulent

Een afspraak met onze draagconsulent voor zowel pasconsults en draagconsults zijn bij ons aan te vragen. Stuur ons hiervoor een e-mail op info@littlegreeny.nl.

De draagconsults worden gegeven bij het kantoor van Little Greeny, aan de Ossenkamp 2N in Zwolle.

De draagconsulenten bij Little Greeny worden professioneel verzorgd door Marjolein de Jong van Draagmijdichtbij.

De draagconsulente is aangesloten bij “Vereniging van draagconsulenten”, zij is ervaringsdeskundige en heeft ook ruime ervaring als draagconsulent.

Onze draagdoeken

Onze draagzakken

 

Enkele voorbeelden van onze draagzakken

Enkele voorbeelden van onze draagdoeken

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.